Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sims 3 képes leírás: Sims - World [2. oldal]
részletek »

Sims 3: Sims - World [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: sims.tlap.hu » Sims 3
Keresés
Találatok száma - 24 db
Sims 3

Sims 3

A világ egyik legsikeresebb játékában, kicsi Simjeink életét immár harmadik alkalomból irányíthatjuk kedvünkre, a legújabb teljes értékű részben. A felhasználók millióinak kellemes kikapcsolódást nyújtó koncepció nem változik de kiegészül megannyi új lehetőséggel. Mindenesetre mi alig várjuk, hogy valódi életünkbe újból belekavarjunk egy kis virtuálisat. Simjeink most önállóbbak, és ha nem "vigyázunk" rájuk kellőképp, élni fogják a maguk kis életét.

Sims 3 - hét perc a konzolos verzióból

Sims 3 - hét perc a konzolos verzióból

A mai nap folyamán már emlegettük videók kapcsán a Gamefest 2010-et. Most ismét erről a rendezvényről érkező videót tudunk nektek mutatni, méghozzá a Sims 3 konzolos verzióját, amiben most először a konzolosok is belekóstolhatnak az igazi Sims érzésbe. Igen, valóban volt már Sims játék konzolokra, ráadásul nem is egy, de ezúttal valóban a PC-s játékmenetet ültetik át, némi extrákkal megspékelve. Bár magából a tényleges játékmenetből keveset mutat azért konzolos Sims rajongóknak érdemes megtekinteni. A játék egyébként október 29-én jelenik meg PS3-ra, Xbox360-ra, Ds-re és Wii-re.

The Sims 3

The Sims 3

Az Electronic Arts Magyarországnak köszönhetően a MySims főszerkesztőjének, Galaxyának és nekem alkalmunk adódott, hogy kipróbálhassuk a világ egyik legjobban várt játékát, a Sims 3-at. A játéknak jelenleg kb. 80%-a készült el, mi ezt a verziót kaptuk meg tesztelésre. Mivel ez még fejlesztői verzió, így sajnos jó néhány dolgot nem tudtunk kipróbálni, valamint elég sok hibával is találkoztunk. Képeket sajnos nem készíthettünk, de már most biztosak vagyunk benne, hogy a fejlesztők - hasonlóan a Sims 2-höz - remek kis bloopereket fognak a rendelkezésünkre bocsátani a játék megjelenésekor. A telepítés több mint fél órát vett igénybe, azonban ezt teljes mértékben feledtette az a játékélmény, amiben részünk volt.

Világjáró válogatás

Világjáró válogatás

Barangold be simeddel a földgolyót a Világjáró válogatás segítségével! A tiéd lehet az Álomszép Afrika ruházati és frizurakollekció, a Szafáriálom nappaliszett, a Zen-e füleidnek fürdőszobai kollekció, a Császári Zen hálószobaszett stb.

Virtuális lét

Virtuális lét

Egyszer volt hol nem volt, valami hibbant kitalálta, hogy mekkora lenne készíteni egy játékot ami bemutatja hogy élnek az emberek.Illetve hogy élünk mi,mikor elkezdjük saját kis életünket,első lakás/ház-unkban.És bejött neki:)Gondolom a The Sims sorozatot nem kell senkinek bemutatni,mindenkinek ismerős lehet PCről/konzolról.Nem rég megjelent a harmadik rész,minden létező konzolra,telefonra is.Javás játék, és ahhoz képest igen jó kis játékot hoztak össze.

World Adventures

World Adventures

Ez a The sims 3 első kiegészítője. Nem olyan, mint mondjul pl: az Éjszakák vagy a csilli vili cuccok... World Adventures lesz a neve. Ebben a kiegészítőben más különböző világtájakra, különböző városokba, országokba utazhatunk, ahol ismerkedhetünk a helyi szokásokkal, a helyi építészettel, régészettel, harcművészettel stb... Egy kis The Sims 3-as párizsi kaland, vagy egyiptomi múmiázás még akár érdekes is lehet.

World Adventures - Trailer

World Adventures - Trailer

Van, aki örül neki, van aki nem - a The Sims 3 első nagy kiegészítője így is, úgy is megjelenik. Méghozzá egész pontosan a holnapi napon, szóval a toplistákon ismét viszontlátjuk majd a The Sims 3-at minden bizonnyal.

Tuti menü