Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sims 3 képes leírás - Simses oldalak gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Sims 3 - Simses oldalak gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sims.tlap.hu » Sims 3
Keresés
Találatok száma - 24 db
A Sims 3 rávert a WoW-ra, ezzel az év PC-s játéka az USA-ban

A Sims 3 rávert a WoW-ra, ezzel az év PC-s játéka az USA-ban

Az NPD felmérése szerint a kiskereskedelmi forgalom alapján a Sims 3 volt a legkeresettebb PC-s játék az USA-ban, megelőzte a WoW: Wrath of the Lich King-et is. Jól mutatja az alábbi rangsor viszont azt, hogy a PC-s piac jelentés hányadát ez a két franchise teszi ki, hiszen az első tíz játékból hat ezek közül kerül ki. Ugye ott van még a Sims 2 Deluxe Edition, a Sims 3 World Adventures,a WoW Battle Chest és az alap WoW is. Ebbe az illusztris mezőnybe csak olyan játék tudott befurakodni, mint a Modern Warfare 2, a Spore, a Dragon Age és az Empire Total War. Ez a tíz játék alkotja jelenleg az USA legjobban fogyó PC-s játékainak az élmezőnyét. Miközben a kiskereskedelmi játékeladás egyre csak zsugorodik, főleg a PC-s vonatkozás, hiszen 2009-ben az előző évhez képest 23%-os visszaesést kellett elkönyvelniük.

A sims 3- ról

A sims 3- ról

Mi történne, ha az egész életedet egy helyben kellene leélned... Aztán hirtelen kiléphetnél onnan, és bárhová elmehetnél a szomszédságban? A The Sims 3 megadja azt a szabadságot, hogy egyedi simjeidet az ajtajukon túl egy nyílt, eleven szomszédság várja! A The Sims 3 szabadsága végtelen lehetőségekkel ihlet majd meg, és meglepő, csalafinta pillanatok sokaságával szórakoztat!

A világ körül

A világ körül

Közeleg életed legnagyobb kalandja... Vidd el simjeidet életük legizgalmasabb utazására a The Sims 3 A világ körül játékkal! Vajon gazdagság és siker lesz az osztályrészük, vagy a végzetükbe rohannak? Csak rajtad áll! Utazz velük egzotikus tájakra kincsek után kutatva! Sajátíts el új jártasságokat, ismerj meg új jellemvonásokat és zsebeld be a jutalmakat simed sikerei nyomán! Kutasd át az egyiptomi piramisok ősi királysírjait, válj a harcművészetek mesterévé a Távol-Keleten, és ismerd meg Franciaország híres helyszíneit és gazdag kulturális örökségét! A kaland a te ajtódon is kopogtat - vajon mihez kezdesz majd vele?

Állattartó kiegészítő

Állattartó kiegészítő

Szereted az állataidat! Igen? Nos, mi is, akárcsak barátaink, az Iams elkötelezett munkatársai! Ezért is állítottak össze egy kiváló kezdőcsomagot, amelyben reményeink szerint sok örömöd telik majd neked és új kedvencednek egyaránt.

Álomállások - A játék

Álomállások - A játék

Tedd izgalmasabbá Simjeid dolgos hétköznapjait az új álláslehetőségek sokaságával! A The SimsTM 3 Álomállások kiegészítővel Simed a város hősévé válhat, vagy a szomszédok életét is megkeserítheti. Munkálkodjon Simed bátor tűzoltóként, a város arculatát átformáló építészként vagy merész tetováló művészként. Vajon high-tech feltalálóként Simed zsebe tömve lesz Simoleonnal, vagy őrült tudósként nehezen összekuporgatott aprópénzből él? Felfedi majd a titkokat magánnyomozóként ujjlenyomatok vagy gyanúsítottak után kutatva? Jövőjük a te kezedben van!

Az EA bejelenti a The Sims 3 Évszakokat

Az EA bejelenti a The Sims 3 Évszakokat

Elő az esernyőket, készülj a viharra: év végén érkezik a The Sims 3 Évszakok kiegészítő csomag*! Az Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) Maxis divíziója ma bejelentette, hogy a The Sims 3 Évszakok kiegészítő csomag PC/Mac verziója 2012 novemberében jelenik meg. A The Sims Studio az év minden szakára rengeteg vidámságot tartogató újdonsága vadonatúj szabadidős időtöltésekkel, évszakköszöntő fesztiválokkal és ünnepségekkel, drámai időjárási jelenségekkel és sok más érdekességgel várja a játékosokat, akik az időjárás változásaival gyökeresen átalakíthatják simjeik világát. Az élet nagy játszótere még sosem volt ennyire változatos!

Az EA díjnyertes terméke

Az EA díjnyertes terméke

A The Sims 3 Nintendo 3DS változata együtt debütál majd a konzollal, ezzel megszerezve az egyik első helyet a kézikonzolos játékok világában. Minden megtalálható lesz benne, ami egy igazi Simshez kell, sim kreálás, külső és belső adottságokkal, álomlakás építés, életszimuláció. Ezek mellett platformspecifikus lehetőségeink is lesznek: kihasználhatjuk a Nintendo 3DS arcfelismerő rendszerét, - mely segít magunkat és barátainkat létrehozni a játékban - , simek megosztása a Nintendo StreetPass szolgáltatáson keresztül, egy rázással földrengést teremthetünk, illetve egy fújással pillangókat küldhetünk a játékba. Végezetül - ahogy a konzolos verzión is - , itt is felhasználhatunk Karmabónuszokat.

Hozd létre saját világaidat

Hozd létre saját világaidat

Vedd a kezedbe a világok teremtésének hatalmát! Hozz létre és ossz meg új, egyedi világokat a The Simst 3 Világteremtő eszköz - Béta páratlan tervezőeszközeivel! Töltsd le ingyenesen a szoftvert, és lépj a The Sims 3 tervezőcsapatának nyomdokaiba: használd ugyanazokat az eszközöket, amelyekkel a tervezők megteremtették a The Sims 3 világait és városait! Tervezz és építs fel teljes világokat simjeid számára az alapoktól, vagy használd a Sunset Valley, illetve Riverview várossablont! Engedd szabadjára kreativitásodat, és oszd meg alkotásaidat online, a The Sims 3 Bazáron keresztül!

Ingyenes járgány csomag Simjeidnek

Ingyenes járgány csomag Simjeidnek

Az Elektromos Járgány Csomag tartalmazza a legújabb Renault Z.E. autókat és számos környezetbarát cuccot, például napelemet, akkumulátor újratöltőt, melyet a játékban használhatsz majd. 2011-ben a Renault forradalmasítja az autóipart a teljesen károsanyag-kibocsátás nélküli elektromos járművek piacra dobásával. Ennek apropóján került a játékba ez az autó.

Hirdetés
Ismertető

Ismertető

A The Sims 3 hihetetlen szabadságot biztosít: egyedi simeket hozhatsz létre, és szabad teret engedhetsz nekik saját, élő szomszédságodban, ahol a lehetőségek határtalanok! Új, összetett, élő szomszédság - simjeid szabadon felfedezhetik a lakóhelyüket. Új 'Sim létrehozása' menü - alkoss meg bármilyen simet, csak a képzeleted szab határt!

Képeken a The Sims 3: Outdoor Living Stuff

Képeken a The Sims 3: Outdoor Living Stuff

Az Electronic Arts nemrég néhány képpel örvendeztette meg a Sims-sorozat rajongóit a The Sims 3: Outdoor Living Stuff című cuccok csomagja kapcsán, amelynek a magyar címe Szabadtéri kalandok Cuccok lesz. Az art stílusú illusztrációk segítségével megcsodálhatunk néhány kerti bútort, amelyek szerepelni fognak az új tárgyakat tartalmazó bővítménycsomagban. A produktum 2011. február 1-jén fog megjelenni, méghozzá kizárólag PC-re, szerencsére már nem kell sokat várnunk a termék kibocsájtásának időpontjáig.

Kipróbáltuk, megszerettük

Kipróbáltuk, megszerettük

Természetesen ez nem igaz: akármilyen védelem lett volna a Sims 3 lemezein, az ügyes crackerek akkor is feltörték és torrenten elérhetővé tették volna: ráadásul egy ekkora slágerjáték esetében szinte mindegy, van-e kalózverzió vagy nincs, hiszen úgyis milliós példányszámban fog elkelni (lásd a szintén feltört The Sims2 minden eladási rekordot megdöntött, warez ide- vagy oda).

Late Night - képek

Late Night - képek

Még ebben a hónapban új kiegészítővel bővül a Sims 3, ami a Late Night névre hallgat. Ebben a kiegészítőben ahogy arra már a címe is utal az éjszakai életbe nyerünk betekintést. Ez új helyszínekkel és lehetőségekkel is együtt jár. Különféle klubokat, bárokat, kocsmákat látogathatunk meg, vagy dönthetünk úgy is, hogy egy vámpír életét éljük. Összefuthatunk hírességekkel, de egy idő után mi magunk is azzá válhatunk. A mostani képek ebből az éjszakai életből kínálnak pillanatokat, de elsősorban a vámpír létet örökítik meg, mivel az mostanság úgy is olyan népszerű.

Lépj be fényűzés új dimenziójába

Lépj be fényűzés új dimenziójába

Minden sim tudja, hogy egy jó kerti bulihoz három dolog kell: egy minden jóval megrakott asztal, pár jó cimbora és egy grillező. Fejeld meg mindezt pár jacuzzival, és minden készen áll az év legfergetegesebb bulijához! A ma bejelentett, 2011 februárjában megjelenő The Sims 3 Szabadtéri kalandok Cuccok csomag jóvoltából a Simek felejthetetlenbulikat rendezhetnek, elmerülhetnek a különféle szabadtéri játékok élvezetében, éjszakánként pedig a pezsgőfürdőben ejtőzhetnek.

Luxuslakás Cuccok

Luxuslakás Cuccok

Változtasd Simjeid házát, csillogó luxusotthonná. Alakíts ki játékszobákat csúcsminőségű játék-konzolokkal, pofozd ki a nappalit modern bútorokkal! Miután ezzel megvagy, nem árt felújítani a ruhatárat sem modern, ízléses, tökéletesen egymáshoz illő darabokkal.

Padlógáz - A játék

Padlógáz - A játék

A The Sims 3 Padlógáz Cuccok a sorozat első olyan darabja, amelyet egy az egyben a járműveknek és a sebesség szerelmeseinek szenteltek. A játék négy izgalmas, új szubkultúrával ismerteti meg a játékosokat, akik elmerülhetnek a versenyzés, a titkok, a rockabilly és a klasszikus fényűzés világában. Az új stílusok mindegyike egyedi használati tárgyak széles választékát kínálja - halmozd el simjeidet a legújabb divat szerinti ruhákkal, bútorokkal és álomjárgányokkal! Megépítheted neki álmaik garázsát is, amelyben leparkolhatják lélegzetelállító hot rodjukat, profi versenyverdájukat vagy menő motorkerékpárjukat. Vásárolj nekik szponzormatricákkal televarrt versenyoverallt, autót ábrázoló neondíszt, trófeaszekrényt, munkapadokat, szerszámosládát, és így tovább! Ajándékozd meg őket az autóval, amelyről egész életükben álmodtak, és a hozzá kapcsolódó életstílussal! A The Sims 3 Padlógáz Cuccok a benned lakó autórajongót kényezteti.

Rókabőr helyett aranytojás

Rókabőr helyett aranytojás

Ahogy Janus Pannonius szerint Pannónia a szép dalokat, úgy ontja az Electronic Arts magából a Sims kiegészítőket. Ezt a tendenciát szokhattuk meg az első, majd még inkább a második részt illetően, és íme, megjelent az első kiegészítés a harmadik játékhoz is. Szó se róla, nekünk, játékosoknak kedvez ez a tendencia, hiszen aki szereti a Simset, rossz ember nem lehet, de lássuk be, az alapjátékot bőven fel lehet még turbózni. Azt hittük, a Sims 1: Vacation és a Sims 2: Bon Voyage kimerítette a játékbeli utazgatás minden lehetőségét, de tévedtünk: a Sims 3 páratlan és váratlan lépéseket tett meg a játékélmény növelése érdekében.

Tuti menü