Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sims 2 képes leírás - Simses oldalak gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Sims 2 - Simses oldalak gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sims.tlap.hu » Sims 2
Keresés
Találatok száma - 18 db
A játék menete

A játék menete

Egy sim hat életszakaszt élhet meg: újszülött, totyogó, gyerek, kamasz vagy tinédzser, felnőtt és idős. A simek természetes körülmények között idős korban halnak meg, de a pontos időpont attól függ, hogy az életcélszint-mutatójuk mennyin állt időssé válásuk napján. Természetellenes módon csak totyogó kor után halhatnak meg, bár a gyerekeket is általában elviszi a szociális gondozó mielőtt a szükségleteik kritikusan mélyre süllyednének (vagy ha nem jár iskolába ill. elhanyagolják). A különböző életszakaszok különböző kalandokkal szolgálnak, tehát a gyermekek nem képesek olyan dolgokra, melyekre a felnőttek igen. Ilyen a főzés, a kisgyerekek gondozása, valamint a csecsemők felügyelésére. Azonban a felnőttek sem tudnak használni pl. gyerekjátékokat. Annak ellenére, hogy ha egy sim szül, csecsemőnek ad életet, a csecsemő életszakaszt mégsem lehet választani család létrehozásakor. Tehát ha egy bébit akarunk létrehozni, azt csak játék közben tehetjük meg.

Egyedi festmény

Egyedi festmény

Ha a simednek a kreativitás 5. szintjét eléred akkor a festék álványra kattintva megjelenik az hogy egyedi féstmény, és ha kilépsz a simsből és bemész a mappájába és megkeresed azt hogy Paintings akkor ott képek vannak ,és te oda másolhatsz kedved szerint képeket (de ha túl nagy a kép méret akkor nem jeleníti meg)és késöbb a játékba lefestetheted a simeddel azt.

Egyetem

Egyetem

Simjeid immár fiatal felnőtté váltak, otthonukat elhagyva megismerkedhetnek az egyetemi élet kihívásaival. Merülj el simeddel a koleszosok izgalmas világában, legyen belőle nagymenő! Nézd végig, mit kezdenek az ifjú simek újdonsült szabadságukkal, hogyan buliznak, milyen tréfákat űznek. Simed feltérképezheti az egyetemváros legforróbb helyszíneit, edzhet, kávézókba járhat, különféle csoportosulások tagjává válhat. Segíts teljesíteni céljaikat, hozd ki belőlük a legtöbbet az egyetemi évek folyamán.

Életcélok

Életcélok

Vagyon: Ezek a simek dolgozni szeretnének és mindent megtenni a munkahelyükért. Barátot szerezni, tanulni... Akámit megtesznek annak érdekében, hogy több pénzük legyen. Hírnév: Ezeknek a népszerűség a fontos. Sokan ismerjék őt, sok barátjuk legyen, menők legyenek. Mindenük meglegyen ami kell, és csodálják őket a barátaik, meg mindenki. Ha megvan az Éjszakák, akkor van még egy életcél. Kicsapongás: bulizni, kártyázni, randizni, kihasználni az élet összes lehetőségét! Ezek ők. Szeretnek mindent kipróbálni és kiélvezni az élet összes pillanatát.

Évszakok

Évszakok

Vivaldi után szabadonNem árulok el nagy titkot azzal, hogy az új csomag leglényege az évszakok megjelenése - persze Sims-módra. Itt is négy - öt-öt játéknapból álló - szezon van, mint a való életben, ám ezek sorrendjét tetszés szerint beállíthatod az adott szomszédságra.

Hogyan lehet a Simből farkasember?

Hogyan lehet a Simből farkasember?

A telkedet tedd tele fenyőfával. Csak ez jó. Aztán jönnek a farkasok, sok idő után (+sok szerencsével) jön egy Bendegúz nevű barna farkas zölden izzó szemekkel, haverkodj össze vele. Játsz vele, simogasd stb. Egyszercsak megharap. És átváltozól farkasamberré. Hátrafésűlt, bozontos haja lesz a simnek ( mint a német tanárnőmnek :D ), púposan fog járni, reggel 6-ig tart a farkasemberesdi, utána visszaváltozik, de jön a következő este.

Hogyan lehet a Simből zombi?

Hogyan lehet a Simből zombi?

Mielőtt még leírnám a módszert, felhívom a figyelmed hogy ez csak az Egyetem kiegészítővel működik. Ja, és csak erős idegzetűeknek ajánlom! A simnek akit zombivá akarsz változtatni, halottnak kell lennie! Szerezd meg a Feltámaszt-Ó-Mata(frankenstrátor) munkajutalomtárgyat. Ennek egyszerű módja: ha megvan az éjszakák, írd be a kódot: unlockCareerRewards. Ezzel a kóddal az összes munkajutalomtárgy megvásárolható lesz. Ha nincs meg, akkor írd be a titkoskódot, majd egy felnőttel katt a Shift gomb lenyomása mellet az újságra, ott válaszd ki ezt: career rewards majd azon belül válaszd ki a megfelelőt.

Kívánság kút megszerzése egyszerűen

Kívánság kút megszerzése egyszerűen

Sok munka sok munka sok munka... Minek kell sok munka hogy megszerezzük a kívánság kutat az évszakokba?! Nos van 1 egyszerű megoldás: Nos elsőnek írd be a titkoskódot:boolprop testingcheatsenabled true és úgy Katt a simre hogy közbe nyomod a Shiftet és menj a spawn-ra és ott a spawn-ba katt bövebben-re!(annyiszor amennyi bövebben van)és majd megtalálod a Wishing Whelt katt rá és ott terem röktön a kút.:) És máris kívánhatsz 1-et:)! De sztem az a rossz hogy csak 1-szer kivánhatsz.

Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok

Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok

Amikor e sorokat írom, a Sims-franchise épp túllépett a történelmi jelentőségű 100 milliós eladáson, amihez már tényleg nem lehet mit hozzáfűzni. És mialatt imádom a szériát, és a polcomon itt sorakoznak a pakkok szép sorban, a Stuffs, magyarul Cuccok melléksorozat a nem szeretem kategóriába esik, amelynek okát már sokszor kifejtettem: a közösség jobb, izgalmasabb tartalmakat készít, és a tárgyakon kívül semmi mást nem kapunk.

Hirdetés
Minden járatságot a max-ra

Minden járatságot a max-ra

Elsőnek a szomszédság-ba írd be a titkos kódot. Utána lépj be 1 családba,és utána katt oda ahol a járatságok vannak,és az egérrel húzd fel mindet a maxra és kész! Hát ennyi remélem azért jó ötlet! Jó játékot.

Nagyvárosi élet

Nagyvárosi élet

Simjeid beköltöznek egy vadonatúj lakásba -> az életük gyökeresen megváltozik. Csupa kaland, móka és drámai pillanat várja őket. Ez simed minden álma, a tökéletes lakás tágas padlással, teaforraló a szobában, hálószoba franciaággyal, vagy egy száz szobás lakás, hogy a barátok is mindig 'kéznél legyenek'. Első találkozás az új szomszédokkal, újabb baráti szálak kialakulása, vagy épp az örök harag kezdete, barátkozz össze a főbérlővel, lehet, hogy a lakbér is csökkenni fog. Mindeközben simed kialakíthatja karrierjét vagy szerelmi életét, olyan barátokat szerezhet, akik miden bajban simed mellett állnak. Ülj be a helyi kávézóba, vagy nézz be a szomszédos vígszínházba, ha simed elég keménynek érzi magát, az utca break dancer-eitől is tanulhat egy-két lépést. Bármilyen életformát is választasz simed számára, az élet nem lesz fenékig tejfel, bárki kifoghat egy kleptomániás szobatársat a zajos szomszédok mellett, akik a tolakodó és minden-lében-kanál háztulajdonost amúgy sem szeretik. De ez is az élet része! Költöztesd simedet az unalmas külvárosból be a belvárosba, hogy élményekkel teli öregedjen meg, és legyen mit mesélni az unokáknak.

RainbowSims 2-3

RainbowSims 2-3

Megismerheted a sims2-3 at és engem is. Meg ismerheted milyen egy olyan lánynak a sims storija aki régebben emo volt. Megtudhatod hogy hogyan élnek a Vámpírok, és más lények. Jelentkezhetsz Versenyekre, Soryverseny, Honlapverseny, és még bármimásra. Hírdetheted az oldalad Társaloghatsz mással. RainbowSims ahol az álmok útja végtelen, Valóra válik a képzelet. RainbowSims Itt a szivárvány vége :))

Szerelem 1 perc alatt

Szerelem 1 perc alatt

Unod hogy mindig hosszú ídőbe tellik mire végre megcsinálsz 1 kapcsolatot a sims2-be? nos itt 1 perc alatt is megteheted! Elsőnek írd be a szomszédságba a titkoskódot (fontos csak a szomszédságban különben nem működik!)Majd lépj be ahhoz a családhoz ahol románcot akarsz kialakítani!majd pedig a állítsd meg az ídőt!Majd menj a kapcsolatokra!és húzd fel azt hogy kit mennyire szeressen!utána ha pl.nem a te házadban lakik az akit maxra felhúztál a kapcsolatoknál akkor hívd át fontos:idő legyen megállítva!

Szükségletek

Szükségletek

A simeket a szükségleteik irányítják. Egy simnek maximum nyolcféle szükséglete lehet, kortól függően. Ezek: éhség, energia, ürítés, higiénia, komfort, szórakozás, társaság és környezet. Ezeket egy vonal jelzi, melynek színe a sim állapotától függ. Ha ez zöld, akkor jó, ha sárga, rosszabb, ha piros, akkor pedig a legrosszabb. A mutatókat minél magasabban (zöldön) kell tartani, például ha a sim éhes, meg kell etetni, ha a szórakozása piros, játszani kell vele, vagy tévét nézni. Amennyiben nincs kikapcsolva, a sim egy bizonyos szintig önműködő (ha éhes főz magának, ha bűzlik, letusol, stb.).

The Sims 2

The Sims 2

A The Sims 2 egy stratégiai élet-szimulációs játék, melyet a Maxis készített és az Electronic Arts adott ki. Az egyik legtöbbet eladott videójátéknak, a The Simsnek a folytatása (ami 2000. február 4-én került a boltok polcaira), majd Magyarországon a második verzió 2004. szeptember 17-én jelent meg, először csak angol nyelven, majd később ingyen becserélték a magyar nyelvű kiadásra. A játék zenéjét Mark Mothersbaugh szerezte. A játék lényege azonos elődjéével, a The Sims-szel, vagyis a játékos a simjei életét irányítja: kapcsolatokat alakít ki, mindennapi tevékenységei végezteti vele, dolgoztatja, szórakoztatja, a való élethez hasonlóan. A játéknak nincs vége, új simek születnek. A Sims 2-ben a simeknek életcéljaik, akarataik, félelmeik vannak, amiket pozitívan és negatívan is megélhetnek.

Vár az üzlet

Vár az üzlet

Simjeid mostantól saját üzletet nyithatnak. Megtervezhetik saját ruhabutikjukat, szépségszalonjukat, virágboltjukat, műszaki boltjukat vagy étteremláncukat, illetve szinte bármilyen más üzletet. Bérelj személyzetet, figyeld, ahogy növekszik az üzleted és foglalkoztass tehetséges simeket a játékgyártó pult, a kassza, a virágüzlet, a kereskedelmi részleg vagy a gyártó gépsor mellett. Figyelj a lusta alkalmazottakra és készülj fel rá, hogy kirúgd őket, ha kell. Az ügyes barkácsolótól a kézművesig ápolgathatod simed tehetségét, üzleti igényeidtől függően. Szereplőid virágzó üzleti birodalmat építenek ki, vagy szeszélyes vállalkozók lesznek, akik a következő nagy dobáson dolgoznak?

Vár az üzlet - Sims Hungary

Vár az üzlet - Sims Hungary

Will Wright egykori legendás csapata, a Maxis (a simsjátékkategória feltalálói) már csak mint jól hangzó márkanév létezik - amikor az EA 1997-ben, 125 millió dollárért megvásárolta a céget, a fejlesztőket beolvasztotta Redwood Shores-i stúdiójába. A társaság ennek ellenére köszöni, jól van, futószalagon gyártja a Sims-kiegészítőket, és már készül a következő nagy durranásra, a Spore-ra. Bár kinn még javában repkednek a mínuszok, hull a hó és hózik (Micimackó fázik), én már megláttam a közelgő tavasz első csalhatatlan jelét: megérkezett a Sims 2 első idei kiegészítője, a Vár az üzlet! Miután az Egyetem megmutatta, mivel töltik a simek az iskolás éveiket, az Éjszakák pedig a bulizásra, szórakozásra koncentrált, az új kiegészítő arról rántja le a leplet, hogy mi történik akkor, amikor az egyszeri simet elviszi az autó a munkába. No persze nem lett volna túl izgalmas azt szimulálni, ahogy az egyszeri sim napi nyolc órában mondjuk a futószalag mellett áll a gyárban (és Sims-kiegészítőket programoz, hehe), így létrejött a virtuális gazdasági csoda: a világ, ahol mindenki vállalkozó, és a saját üzletét pátyolgatja.

Tuti menü