Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sims 1 képes leírás - Simses oldalak gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Sims 1 - Simses oldalak gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sims.tlap.hu » Sims 1
Keresés
Találatok száma - 5 db
A játék leírása

A játék leírása

A SimCity több mint 10 évvel ezelőtt jelent meg, s hatalmas siker volt. Megszületett a Sim sorozat, melynek számos tagja ugyan játszhatatlan volt (pl.: Sim Life, Sim Earth), de több közülük hatalmas sikereket ért el. Most is a Sim világában vagyunk, de azt ajánlom mindenki felejtse el eddigi előítéleteit, vagy jóleső gondolatait mikor először betölti a játékot. A The Sims nem hasonlítható semmilyen eddig megjelent játékhoz, nincs kategória ahova be lehetne sorolni.

Csaláskódok

Csaláskódok

Még annyi figyelmet szentelek a játék első részére, hogy leírom az alapjáték és a kiegészítők csaláskódjait. Ugyanúgy, mint a második részben a csalásablakot játék közben a Ctrl a Shift és a C gomb egyidejű lenyomásával tudjuk megnyitni és a csalásokat a kis ablakba írjuk be. Itt több csalás is beírható egyszerre, ezeket pontosvesszővel választjuk el egymástól.

Ha lekésed a munkád...

Ha lekésed a munkád...

A munka előtt mindig jön az autó,ami bizony nem mindig vár meg minket.Állicsd le a játékot és épits eléje falat,elég 1 kocka is,ha már a simed beszállt,töröldd ki a falat és már mehet is munkába.A sulibuszal is csinálhatod.

Hogyan ölheted meg simeidet?

Hogyan ölheted meg simeidet?

Simeid megölésére több tippet tudok adni: 1.Falazd be a simed,és gyorsítsd be az időt!Így hamarosan meghal... 2.Tegyél egy medencét,és küldd bele a simed.Ezután vedd le a medencéről a medence létrát,és várj...hamarosan meghal! 3.Tegyél egy kandallót és mellé egy állólámpát vagy növényt.Hamarosan meggyullad,és a Simeid odamennek!Ha elkapja őket egy láng,hamarosan meghalnak... 4. Ha fenn van a Livin it' up! kiegészítő, akkor vegyél egy kémikus készletet, és változtasd a simedet frankeinsteinné. Ekkor minden elektromos tárgyat, vagy műszakit tönkretesz, ha a közelébe ér. Mikor visszaváltozott a Simed emberré, javítsd meg a tv-t, és belecsap az áram. Persze ez scak akkor működik, ha az áldozatnak egy Mechanical pontja sincs.

Tippek

Tippek

A Sims1-ben szinte minden nap,este vagy szürkületkor jön a betörő,és elvisz magával 1-2 tárgyat! Ezért,ha berendezed a házad,feltétlenűl tegyél riasztót! Valaki(nem írhatom ki a nevét) leírt egy kis kiegészítést:A riasztót a házon kívülre a bejárati ajtó mellé kell rakni, mert ha a betörő amint a rasztó közelébe kerül, a riasztó máris riaszt. Ha nem teszel,a betörő elvihet magával egypár tárgyat,de ha kihívod a rendörséget,elkapja,és te visszakapod annak/azoknak a tárgyaknak az árát,amiket elvitt!

Tuti menü