Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sim City képes leírás - Simses oldalak gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Sim City - Simses oldalak gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sims.tlap.hu » Sim City
Keresés
Találatok száma - 4 db
Sim City 4

Sim City 4

Indultunk a polgármesteri székért de kevés volt a szavazat? Sebaj, a következő választáson oly mélyreható és bő városfejlesztési programunk lehet, mint senki másnak. Mit nekünk Demszky Gábor! A játék után már jobban értünk a városvezetéshez... - legalábbis úgy fogjuk érezni.

SimCity

SimCity

Nem régiben az EA bejelentette, hogy a Maxis gondozásában készül egy új SimCity rész. A neve SimCity Creator lesz. Bővebb infóért és a lépj át a túloldalra! Sokak (például az én) örömére a Maxis fogja készíteni, ami már egy érv, hogy miért vegyük meg. A grafikája a SimCity 4 és a 3000 keveréke, legalábbis engem erre emlékeztet. A Wii és a DS tulajdonosok örülhetnek ugyanis ezekre a platformokra mindenképp kiadják. De a PC-vel rendelkező felhasználók se csüggedjenek! Az egyik külföldi lap értesülései szerint nem kizárt, hogy PC-re is kiadják!

SimCity Societies

SimCity Societies

Úgy látszik, az EA már nem tudott mit belegyömöszölni a Sim City sorozatba, ami érthető is, hiszen a legutóbbi részben már mindennel foglalkozhattunk, amivel egy valódi polgármester is. Így a Sim City Societies most egy kicsit más szemszögből mutatja be a városépítgetést. A jóval korábban megjelent Tycoon City: New York és a City Life nyomdokain haladva most az EA is előhozta a maga verzióját a társadalmi menedzselés hadszínterén.

SimCity társadalmak

SimCity társadalmak

Sokunknak borsódzik a háta a Sims-től, s bár Will Wright játéka minden kétséget kizáróan zseniális, a sokadik teljesárú kiegészítő után ez érthető. Várost építeni mégis szeretünk, így lehetséges talán az, hogy a SimCity-részek huzamosabb ideig képviseltethették magukat merevlemezünkön.

Tuti menü