Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar Simses oldalak képes leírás - Simses oldalak gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Magyar Simses oldalak - Simses oldalak gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sims.tlap.hu » Magyar Simses oldalak
Keresés
Találatok száma - 13 db
Domino

Domino

Az oldal elsősorban Simses sorozatokkal foglalkozik. Ez az oldal vár mindenkit aki simses storykra van kiéhezve! A legfőbb story a mi legkedvencebb családunkról szól. De mindegyik tartogat számotokra meglepetéseket, izgalmat, örömet, szomorúságot és némely esetben happy endet. Az oldalon szereplő storyk mindegyikéhez legalább egy, de alkalomadtán akár két új rész csatlakozik! Amilyen gyakran tudunk frissítünk, de megértéseteket kérjük, hisz más elfoglaltságaink is vannak!

Fantastic Sims

Fantastic Sims

Az oldal külföldi oldalakról összegyűjtött letöltéseket, egyedi tartalmakat kínál a látogató számára. Ez az oldal a The Sims2 és Sims3 PC játékokkal foglalkozik. Az oldal nem áll kapcsolatban az Electronic Arts-al. Ez csak egy Rajongói oldal.

Lotti Sims

Lotti Sims

Az oldal elsősorban a Sims 2 játékra specializálódott. Megtalálhatóak itt a sokak által kedvelt Simses történetek, játék és barkács tippek, általános információk a Sims 2-ről és annak kiegészítőiről.

My Sims

My Sims

Naprakész információkkal, rendszeres frissítésekkel vár a My Sims oldal, mely a The Sims, a The Sims 2, a The Sims 3, a Krónikák termékcsaládokkal és ezek konzolos változataival foglalkozik. Ha mindent tudni akarsz kedvenc játékodról, itt a helyed. A legnagyobb hazai tipp adatbázist itt találjátok.

Paparazzisims

Paparazzisims

Az oldalt ketten szerkesztjük Karolina és Krisztina,de ha a az oldal ügyeit intézzük Paparazzi-team-nek hívjuk magunkat. Az oldalt többnyire hetente 4-5-ször frissitjük. Az oldalon található minden tipp,sztori és magazin álltalunk készített! Ezeknek másolása Tilos! Ha kérdésed van,vagy elakadtál a vendégkönyv áll rendelkezésedre!

PC Pult - Online: Sims hírek

PC Pult - Online: Sims hírek

1999-ben alapított informatikai szórakoztató portál változatos témákban és közvetlen stílusban. Számítógépes játékokról, mobilokról, szofver-hardver témákról, rendezvényekről olvashat nálunk! A linken pedig az oldal Sims rovata olvasható, ahol megtalálhatóak a játékhoz kiegészítők, cheatek, és a sims részekhez kapcsolódó folyamatosan frissülő hírek.

SimMester

SimMester

Ez az oldal a világszerte híres, The Sims 2 és a The Sims 3 nevű játékokkal foglalkozik. Nézz körbe, ismerd meg mindkét játékot! Szeretnél néhány egyedi simses extra cuccot a gépedre? Akkor irány a Média menü, ahol nem csak a gépedre találsz extrákat.

Sims 2 lap

Sims 2 lap

Az oldal a Sims 2-vel, kiegészítőivel, krónikákkal és a Sims 3-mal foglalkozik. Vannak sims storyk, tippek, barkács tippek, letöltések valamint kiegészítők egyaránt. Látogass el az oldara. Jó szórakozást kívánok!

Sims 3 Torrent és minden más

Sims 3 Torrent és minden más

Naprakész információkkal, rendszeres frissítésekkel vár a Sims 3 torrent és minden más oldal, mely a The Sims 3, SimsCity termékcsaládokkal és ezek konzolos változataival foglalkozik. Letöltheted az összes játékot segítséget kérhetsz, hírekhez juthatsz. Folyamatos fejlesztés alatt. Jelenleg a galériát és a fórumot szerkesztjük. Különböző fórum rangok. Néhány tippet is találsz bár inkább mással foglalkozunk. Minden élő eseményt, bemutatót élőbe követhetsz nálunk. Esemény kijelző, szavazások. Nem akarunk sokat írni ha szeretnéd úgyis benézel.

Hirdetés
Sims kódok

Sims kódok

Ezen az oldalon megtalálhatod mind a három Sims-hez tartozó csalásokat, kódokat. Nem szép dolog csalni, de mindannyian tudjuk, sokkal egyszerűbb úgy a játék, és olyan dolgokat is felfedezhetsz, melyről álmodni sem mertél.

The Sim Site

The Sim Site

Az oldal elsősorban a Sims 3-mal foglalkozik. Naprakész információkat, letöltéseket, minőségi tippeket kínál. A számítógépes játékokat általában több évig fejlesztik, azután jelennek csak meg. Például a Sims 3-at már akkor elkezdték készíteni, amikor a Sims 2 alapjátékát kiadták. Most pedig elkezdték készíteni a Sims 4-et!

The Sims 2 & 3 Fansite

The Sims 2 & 3 Fansite

A The Sims megváltoztatta az új évezred játékainak arculatát és gyorsan minden idők első számú PC játékává vált. Minden döntés fontos és drámai változásokat hozhat egy Sim életében. Élethűbb Simek, vadonatúj játékmenet és egy szenzációs újítás, a nemzedékeken át örökíthető gének bevezetése varázsolja a programot még elevenebb, még frissebb és még nagyobb mélységeket feltáró játékélménnyé. Mindezt egy csodálatosan életszerű 3-D világon keresztül tapasztalhatod meg. Fedezd fel a Simek sorsának őrült, kiszámíthatatlan útvesztőjét a The Sims 2-ben.

xxSims2

xxSims2

Amint látod, ez az oldal a Sims 2-vel és a Sims 3-al foglalkozik! Vannak sims storyk, tippek, barkács tippek, letöltések. Kérlek, ne lopj, ne szidd az oldalt! Kérlek látogass gyakran vissza erre az oldalra!

Tuti menü