Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Simses oldalak gyűjteménye linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: The - xxSims2 [5. oldal]
részletek »

Simses oldalak gyűjteménye képes leírás: The - xxSims2 [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: sims.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
The Sim Site

The Sim Site

Az oldal elsősorban a Sims 3-mal foglalkozik. Naprakész információkat, letöltéseket, minőségi tippeket kínál. A számítógépes játékokat általában több évig fejlesztik, azután jelennek csak meg. Például a Sims 3-at már akkor elkezdték készíteni, amikor a Sims 2 alapjátékát kiadták. Most pedig elkezdték készíteni a Sims 4-et!

The Sims 2

The Sims 2

A The Sims 2 egy stratégiai élet-szimulációs játék, melyet a Maxis készített és az Electronic Arts adott ki. Az egyik legtöbbet eladott videójátéknak, a The Simsnek a folytatása (ami 2000. február 4-én került a boltok polcaira), majd Magyarországon a második verzió 2004. szeptember 17-én jelent meg, először csak angol nyelven, majd később ingyen becserélték a magyar nyelvű kiadásra. A játék zenéjét Mark Mothersbaugh szerezte. A játék lényege azonos elődjéével, a The Sims-szel, vagyis a játékos a simjei életét irányítja: kapcsolatokat alakít ki, mindennapi tevékenységei végezteti vele, dolgoztatja, szórakoztatja, a való élethez hasonlóan. A játéknak nincs vége, új simek születnek. A Sims 2-ben a simeknek életcéljaik, akarataik, félelmeik vannak, amiket pozitívan és negatívan is megélhetnek.

The Sims 2 & 3 Fansite

The Sims 2 & 3 Fansite

A The Sims megváltoztatta az új évezred játékainak arculatát és gyorsan minden idők első számú PC játékává vált. Minden döntés fontos és drámai változásokat hozhat egy Sim életében. Élethűbb Simek, vadonatúj játékmenet és egy szenzációs újítás, a nemzedékeken át örökíthető gének bevezetése varázsolja a programot még elevenebb, még frissebb és még nagyobb mélységeket feltáró játékélménnyé. Mindezt egy csodálatosan életszerű 3-D világon keresztül tapasztalhatod meg. Fedezd fel a Simek sorsának őrült, kiszámíthatatlan útvesztőjét a The Sims 2-ben.

The Sims 3

The Sims 3

Az Electronic Arts Magyarországnak köszönhetően a MySims főszerkesztőjének, Galaxyának és nekem alkalmunk adódott, hogy kipróbálhassuk a világ egyik legjobban várt játékát, a Sims 3-at. A játéknak jelenleg kb. 80%-a készült el, mi ezt a verziót kaptuk meg tesztelésre. Mivel ez még fejlesztői verzió, így sajnos jó néhány dolgot nem tudtunk kipróbálni, valamint elég sok hibával is találkoztunk. Képeket sajnos nem készíthettünk, de már most biztosak vagyunk benne, hogy a fejlesztők - hasonlóan a Sims 2-höz - remek kis bloopereket fognak a rendelkezésünkre bocsátani a játék megjelenésekor. A telepítés több mint fél órát vett igénybe, azonban ezt teljes mértékben feledtette az a játékélmény, amiben részünk volt.

Tippek

Tippek

A Sims1-ben szinte minden nap,este vagy szürkületkor jön a betörő,és elvisz magával 1-2 tárgyat! Ezért,ha berendezed a házad,feltétlenűl tegyél riasztót! Valaki(nem írhatom ki a nevét) leírt egy kis kiegészítést:A riasztót a házon kívülre a bejárati ajtó mellé kell rakni, mert ha a betörő amint a rasztó közelébe kerül, a riasztó máris riaszt. Ha nem teszel,a betörő elvihet magával egypár tárgyat,de ha kihívod a rendörséget,elkapja,és te visszakapod annak/azoknak a tárgyaknak az árát,amiket elvitt!

Vár az üzlet

Vár az üzlet

Simjeid mostantól saját üzletet nyithatnak. Megtervezhetik saját ruhabutikjukat, szépségszalonjukat, virágboltjukat, műszaki boltjukat vagy étteremláncukat, illetve szinte bármilyen más üzletet. Bérelj személyzetet, figyeld, ahogy növekszik az üzleted és foglalkoztass tehetséges simeket a játékgyártó pult, a kassza, a virágüzlet, a kereskedelmi részleg vagy a gyártó gépsor mellett. Figyelj a lusta alkalmazottakra és készülj fel rá, hogy kirúgd őket, ha kell. Az ügyes barkácsolótól a kézművesig ápolgathatod simed tehetségét, üzleti igényeidtől függően. Szereplőid virágzó üzleti birodalmat építenek ki, vagy szeszélyes vállalkozók lesznek, akik a következő nagy dobáson dolgoznak?

Vár az üzlet - Sims Hungary

Vár az üzlet - Sims Hungary

Will Wright egykori legendás csapata, a Maxis (a simsjátékkategória feltalálói) már csak mint jól hangzó márkanév létezik - amikor az EA 1997-ben, 125 millió dollárért megvásárolta a céget, a fejlesztőket beolvasztotta Redwood Shores-i stúdiójába. A társaság ennek ellenére köszöni, jól van, futószalagon gyártja a Sims-kiegészítőket, és már készül a következő nagy durranásra, a Spore-ra. Bár kinn még javában repkednek a mínuszok, hull a hó és hózik (Micimackó fázik), én már megláttam a közelgő tavasz első csalhatatlan jelét: megérkezett a Sims 2 első idei kiegészítője, a Vár az üzlet! Miután az Egyetem megmutatta, mivel töltik a simek az iskolás éveiket, az Éjszakák pedig a bulizásra, szórakozásra koncentrált, az új kiegészítő arról rántja le a leplet, hogy mi történik akkor, amikor az egyszeri simet elviszi az autó a munkába. No persze nem lett volna túl izgalmas azt szimulálni, ahogy az egyszeri sim napi nyolc órában mondjuk a futószalag mellett áll a gyárban (és Sims-kiegészítőket programoz, hehe), így létrejött a virtuális gazdasági csoda: a világ, ahol mindenki vállalkozó, és a saját üzletét pátyolgatja.

Varázskút

Varázskút

Tartsd rendben a kerted legyen tágas és nagy.Ja és tegyél néhány diszítő elemet is a kertbe.Ha ez mind megvan akkor hívd fel a kertészklubbot.Ekkor kijön egy nő a házhoz és katt arra hogy csatlakozás a kertész klubbhoz(vagy hasonló).Ekkor jön több kertész és átvizsgálják a kertet.Ha megfelel mindennek akkor csatlakoztál a kertész klubbhoz és ajándekba kapsz egy kutat. Három kivánságod lehet:pénz,barátok,románc.Ja arra figyelj hogy csak platina vagy annál nagyobb élet-cél mutató legyen,mert ha nem vissza fele sül el a kivánság.Lehet inni is a kútbol de ott nem történik semmi különös, csak iszik belőle.Ha a románcot választod azonnal leesik az égből egy pasi vagy csaj és rögtön jön a szerelem(csók,meg hasonló).Ha a pénzt választod akkor egy nagy zsák pénz esik le az égből(nálam 50 simeolon volt).Ha a bárátokat akkor 3 sim ott terem és ha 'egy szót' is beszélsz velük máris a legjobb barátaid lettek.Ja ha jól sül el a kívánság akkot fény jön a kútból,ha nem akkor tűz. (én mikor a románcot választottam és nem volt elég magas az élet-cél szintem a táskás néni mászott ki a kútból és elkezdte verni a simset)

Világjáró válogatás

Világjáró válogatás

Barangold be simeddel a földgolyót a Világjáró válogatás segítségével! A tiéd lehet az Álomszép Afrika ruházati és frizurakollekció, a Szafáriálom nappaliszett, a Zen-e füleidnek fürdőszobai kollekció, a Császári Zen hálószobaszett stb.

Hirdetés
Virtuális lét

Virtuális lét

Egyszer volt hol nem volt, valami hibbant kitalálta, hogy mekkora lenne készíteni egy játékot ami bemutatja hogy élnek az emberek.Illetve hogy élünk mi,mikor elkezdjük saját kis életünket,első lakás/ház-unkban.És bejött neki:)Gondolom a The Sims sorozatot nem kell senkinek bemutatni,mindenkinek ismerős lehet PCről/konzolról.Nem rég megjelent a harmadik rész,minden létező konzolra,telefonra is.Javás játék, és ahhoz képest igen jó kis játékot hoztak össze.

World Adventures

World Adventures

Ez a The sims 3 első kiegészítője. Nem olyan, mint mondjul pl: az Éjszakák vagy a csilli vili cuccok... World Adventures lesz a neve. Ebben a kiegészítőben más különböző világtájakra, különböző városokba, országokba utazhatunk, ahol ismerkedhetünk a helyi szokásokkal, a helyi építészettel, régészettel, harcművészettel stb... Egy kis The Sims 3-as párizsi kaland, vagy egyiptomi múmiázás még akár érdekes is lehet.

World Adventures - Trailer

World Adventures - Trailer

Van, aki örül neki, van aki nem - a The Sims 3 első nagy kiegészítője így is, úgy is megjelenik. Méghozzá egész pontosan a holnapi napon, szóval a toplistákon ismét viszontlátjuk majd a The Sims 3-at minden bizonnyal.

xxSims2

xxSims2

Amint látod, ez az oldal a Sims 2-vel és a Sims 3-al foglalkozik! Vannak sims storyk, tippek, barkács tippek, letöltések. Kérlek, ne lopj, ne szidd az oldalt! Kérlek látogass gyakran vissza erre az oldalra!

Tuti menü