Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Simses oldalak gyűjteménye linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: PC Pult - Szükségletek [4. oldal]
részletek »

Simses oldalak gyűjteménye képes leírás: PC Pult - Szükségletek [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: sims.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
PC Pult - Online: Sims hírek

PC Pult - Online: Sims hírek

1999-ben alapított informatikai szórakoztató portál változatos témákban és közvetlen stílusban. Számítógépes játékokról, mobilokról, szofver-hardver témákról, rendezvényekről olvashat nálunk! A linken pedig az oldal Sims rovata olvasható, ahol megtalálhatóak a játékhoz kiegészítők, cheatek, és a sims részekhez kapcsolódó folyamatosan frissülő hírek.

RainbowSims 2-3

RainbowSims 2-3

Megismerheted a sims2-3 at és engem is. Meg ismerheted milyen egy olyan lánynak a sims storija aki régebben emo volt. Megtudhatod hogy hogyan élnek a Vámpírok, és más lények. Jelentkezhetsz Versenyekre, Soryverseny, Honlapverseny, és még bármimásra. Hírdetheted az oldalad Társaloghatsz mással. RainbowSims ahol az álmok útja végtelen, Valóra válik a képzelet. RainbowSims Itt a szivárvány vége :))

Rókabőr helyett aranytojás

Rókabőr helyett aranytojás

Ahogy Janus Pannonius szerint Pannónia a szép dalokat, úgy ontja az Electronic Arts magából a Sims kiegészítőket. Ezt a tendenciát szokhattuk meg az első, majd még inkább a második részt illetően, és íme, megjelent az első kiegészítés a harmadik játékhoz is. Szó se róla, nekünk, játékosoknak kedvez ez a tendencia, hiszen aki szereti a Simset, rossz ember nem lehet, de lássuk be, az alapjátékot bőven fel lehet még turbózni. Azt hittük, a Sims 1: Vacation és a Sims 2: Bon Voyage kimerítette a játékbeli utazgatás minden lehetőségét, de tévedtünk: a Sims 3 páratlan és váratlan lépéseket tett meg a játékélmény növelése érdekében.

Sim City 4

Sim City 4

Indultunk a polgármesteri székért de kevés volt a szavazat? Sebaj, a következő választáson oly mélyreható és bő városfejlesztési programunk lehet, mint senki másnak. Mit nekünk Demszky Gábor! A játék után már jobban értünk a városvezetéshez... - legalábbis úgy fogjuk érezni.

SimCity

SimCity

Nem régiben az EA bejelentette, hogy a Maxis gondozásában készül egy új SimCity rész. A neve SimCity Creator lesz. Bővebb infóért és a lépj át a túloldalra! Sokak (például az én) örömére a Maxis fogja készíteni, ami már egy érv, hogy miért vegyük meg. A grafikája a SimCity 4 és a 3000 keveréke, legalábbis engem erre emlékeztet. A Wii és a DS tulajdonosok örülhetnek ugyanis ezekre a platformokra mindenképp kiadják. De a PC-vel rendelkező felhasználók se csüggedjenek! Az egyik külföldi lap értesülései szerint nem kizárt, hogy PC-re is kiadják!

SimCity Societies

SimCity Societies

Úgy látszik, az EA már nem tudott mit belegyömöszölni a Sim City sorozatba, ami érthető is, hiszen a legutóbbi részben már mindennel foglalkozhattunk, amivel egy valódi polgármester is. Így a Sim City Societies most egy kicsit más szemszögből mutatja be a városépítgetést. A jóval korábban megjelent Tycoon City: New York és a City Life nyomdokain haladva most az EA is előhozta a maga verzióját a társadalmi menedzselés hadszínterén.

SimCity társadalmak

SimCity társadalmak

Sokunknak borsódzik a háta a Sims-től, s bár Will Wright játéka minden kétséget kizáróan zseniális, a sokadik teljesárú kiegészítő után ez érthető. Várost építeni mégis szeretünk, így lehetséges talán az, hogy a SimCity-részek huzamosabb ideig képviseltethették magukat merevlemezünkön.

SimMester

SimMester

Ez az oldal a világszerte híres, The Sims 2 és a The Sims 3 nevű játékokkal foglalkozik. Nézz körbe, ismerd meg mindkét játékot! Szeretnél néhány egyedi simses extra cuccot a gépedre? Akkor irány a Média menü, ahol nem csak a gépedre találsz extrákat.

Sims 2 lap

Sims 2 lap

Az oldal a Sims 2-vel, kiegészítőivel, krónikákkal és a Sims 3-mal foglalkozik. Vannak sims storyk, tippek, barkács tippek, letöltések valamint kiegészítők egyaránt. Látogass el az oldara. Jó szórakozást kívánok!

Hirdetés
Sims 3

Sims 3

A világ egyik legsikeresebb játékában, kicsi Simjeink életét immár harmadik alkalomból irányíthatjuk kedvünkre, a legújabb teljes értékű részben. A felhasználók millióinak kellemes kikapcsolódást nyújtó koncepció nem változik de kiegészül megannyi új lehetőséggel. Mindenesetre mi alig várjuk, hogy valódi életünkbe újból belekavarjunk egy kis virtuálisat. Simjeink most önállóbbak, és ha nem "vigyázunk" rájuk kellőképp, élni fogják a maguk kis életét.

Sims 3 - hét perc a konzolos verzióból

Sims 3 - hét perc a konzolos verzióból

A mai nap folyamán már emlegettük videók kapcsán a Gamefest 2010-et. Most ismét erről a rendezvényről érkező videót tudunk nektek mutatni, méghozzá a Sims 3 konzolos verzióját, amiben most először a konzolosok is belekóstolhatnak az igazi Sims érzésbe. Igen, valóban volt már Sims játék konzolokra, ráadásul nem is egy, de ezúttal valóban a PC-s játékmenetet ültetik át, némi extrákkal megspékelve. Bár magából a tényleges játékmenetből keveset mutat azért konzolos Sims rajongóknak érdemes megtekinteni. A játék egyébként október 29-én jelenik meg PS3-ra, Xbox360-ra, Ds-re és Wii-re.

Sims 3 Torrent és minden más

Sims 3 Torrent és minden más

Naprakész információkkal, rendszeres frissítésekkel vár a Sims 3 torrent és minden más oldal, mely a The Sims 3, SimsCity termékcsaládokkal és ezek konzolos változataival foglalkozik. Letöltheted az összes játékot segítséget kérhetsz, hírekhez juthatsz. Folyamatos fejlesztés alatt. Jelenleg a galériát és a fórumot szerkesztjük. Különböző fórum rangok. Néhány tippet is találsz bár inkább mással foglalkozunk. Minden élő eseményt, bemutatót élőbe követhetsz nálunk. Esemény kijelző, szavazások. Nem akarunk sokat írni ha szeretnéd úgyis benézel.

Sims 3 WA és Skate it iPhone-ra

Sims 3 WA és Skate it iPhone-ra

Az iPhone tulajoknak egy szavuk nem lehet a játék ellátottságra, és a legjobb az egészben, hogy a mennyiség mellé azért minőség is társul. Remélhetőleg a két új EA játék is ezek táborát fogják gyarapítani. Először is itt van a Sims 3 World Adventures, ami a PC után iPhone-ra is megjelenik, hogy 52 új céllal, négy új minijátékkal és új küldetésekkel egészítse ki az egyébként is meglehetősen jóra sikerült iPhone-os Sims 3-at.

Sims kódok

Sims kódok

Ezen az oldalon megtalálhatod mind a három Sims-hez tartozó csalásokat, kódokat. Nem szép dolog csalni, de mindannyian tudjuk, sokkal egyszerűbb úgy a játék, és olyan dolgokat is felfedezhetsz, melyről álmodni sem mertél.

Szerelem 1 perc alatt

Szerelem 1 perc alatt

Unod hogy mindig hosszú ídőbe tellik mire végre megcsinálsz 1 kapcsolatot a sims2-be? nos itt 1 perc alatt is megteheted! Elsőnek írd be a szomszédságba a titkoskódot (fontos csak a szomszédságban különben nem működik!)Majd lépj be ahhoz a családhoz ahol románcot akarsz kialakítani!majd pedig a állítsd meg az ídőt!Majd menj a kapcsolatokra!és húzd fel azt hogy kit mennyire szeressen!utána ha pl.nem a te házadban lakik az akit maxra felhúztál a kapcsolatoknál akkor hívd át fontos:idő legyen megállítva!

Szex és New York paródia

Szex és New York paródia

Az utóbbi időben megszokhattunk, hogy az EA szeret paródiákat gyártani, a Bad Company 2 reklámhadjáratában nem egyet láthattunk (ha valakinek kimaradt volna például a Modern Warfare 2 reklámparódia, érdemes pótolni: eredeti, paródia). Az EA-nél most a Szex és New Yorknak mentek neki, ahol már az első filmet is lehúzta a fél világ, de úgy látszik a másik fele megnézte, mert csak megérte megcsinálni. Ha valaki abszolút nincs képben és még csak egy lehúzó kritikát se olvasott a filmről legalább egy trailert nézzen meg a paródia előtt, hogy értelmet nyerjen.

Szükségletek

Szükségletek

A simeket a szükségleteik irányítják. Egy simnek maximum nyolcféle szükséglete lehet, kortól függően. Ezek: éhség, energia, ürítés, higiénia, komfort, szórakozás, társaság és környezet. Ezeket egy vonal jelzi, melynek színe a sim állapotától függ. Ha ez zöld, akkor jó, ha sárga, rosszabb, ha piros, akkor pedig a legrosszabb. A mutatókat minél magasabban (zöldön) kell tartani, például ha a sim éhes, meg kell etetni, ha a szórakozása piros, játszani kell vele, vagy tévét nézni. Amennyiben nincs kikapcsolva, a sim egy bizonyos szintig önműködő (ha éhes főz magának, ha bűzlik, letusol, stb.).

Tuti menü