Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Simses oldalak gyűjteménye linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kiparodizált - Paparazzisims [3. oldal]
részletek »

Simses oldalak gyűjteménye képes leírás: Kiparodizált - Paparazzisims [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: sims.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Kiparodizált szuperhősök

Kiparodizált szuperhősök

Az Ambitions még csak a második teljes értékű kiegészítő a The Sims 3-hoz, amely meglepő, hiszen az alapjáték már közel 1 éve megjelent. Ebben a fókusz a foglalkozásokra kerül, kedvenc simjeinket ugyanis végre kísérhetjük a mindennapos munkáik során is, ahol legjobb tudásukat nyújtva próbálnak meg helytállni tűzoltó, postás bácsi vagy szellemirtó szerepkörben. Természetesen a foglalkozások száma nem merül ki ezekben, számtalan pénzkereseti lehetőséget találhatunk a virtuális embereknek. Az expanzió júniusban érkezik meg, egyelőre csak PC-re, ám valószínűleg hamarosan konzolokra is befut, hiszen az Electronic Art épp a héten jelentette be, hogy Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii-re is elkészíti a The Sims 3-at.

Kipróbáltuk, megszerettük

Kipróbáltuk, megszerettük

Természetesen ez nem igaz: akármilyen védelem lett volna a Sims 3 lemezein, az ügyes crackerek akkor is feltörték és torrenten elérhetővé tették volna: ráadásul egy ekkora slágerjáték esetében szinte mindegy, van-e kalózverzió vagy nincs, hiszen úgyis milliós példányszámban fog elkelni (lásd a szintén feltört The Sims2 minden eladási rekordot megdöntött, warez ide- vagy oda).

Kívánság kút megszerzése egyszerűen

Kívánság kút megszerzése egyszerűen

Sok munka sok munka sok munka... Minek kell sok munka hogy megszerezzük a kívánság kutat az évszakokba?! Nos van 1 egyszerű megoldás: Nos elsőnek írd be a titkoskódot:boolprop testingcheatsenabled true és úgy Katt a simre hogy közbe nyomod a Shiftet és menj a spawn-ra és ott a spawn-ba katt bövebben-re!(annyiszor amennyi bövebben van)és majd megtalálod a Wishing Whelt katt rá és ott terem röktön a kút.:) És máris kívánhatsz 1-et:)! De sztem az a rossz hogy csak 1-szer kivánhatsz.

Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok

Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok

Amikor e sorokat írom, a Sims-franchise épp túllépett a történelmi jelentőségű 100 milliós eladáson, amihez már tényleg nem lehet mit hozzáfűzni. És mialatt imádom a szériát, és a polcomon itt sorakoznak a pakkok szép sorban, a Stuffs, magyarul Cuccok melléksorozat a nem szeretem kategóriába esik, amelynek okát már sokszor kifejtettem: a közösség jobb, izgalmasabb tartalmakat készít, és a tárgyakon kívül semmi mást nem kapunk.

Late Night - képek

Late Night - képek

Még ebben a hónapban új kiegészítővel bővül a Sims 3, ami a Late Night névre hallgat. Ebben a kiegészítőben ahogy arra már a címe is utal az éjszakai életbe nyerünk betekintést. Ez új helyszínekkel és lehetőségekkel is együtt jár. Különféle klubokat, bárokat, kocsmákat látogathatunk meg, vagy dönthetünk úgy is, hogy egy vámpír életét éljük. Összefuthatunk hírességekkel, de egy idő után mi magunk is azzá válhatunk. A mostani képek ebből az éjszakai életből kínálnak pillanatokat, de elsősorban a vámpír létet örökítik meg, mivel az mostanság úgy is olyan népszerű.

Lépj be fényűzés új dimenziójába

Lépj be fényűzés új dimenziójába

Minden sim tudja, hogy egy jó kerti bulihoz három dolog kell: egy minden jóval megrakott asztal, pár jó cimbora és egy grillező. Fejeld meg mindezt pár jacuzzival, és minden készen áll az év legfergetegesebb bulijához! A ma bejelentett, 2011 februárjában megjelenő The Sims 3 Szabadtéri kalandok Cuccok csomag jóvoltából a Simek felejthetetlenbulikat rendezhetnek, elmerülhetnek a különféle szabadtéri játékok élvezetében, éjszakánként pedig a pezsgőfürdőben ejtőzhetnek.

Lotti Sims

Lotti Sims

Az oldal elsősorban a Sims 2 játékra specializálódott. Megtalálhatóak itt a sokak által kedvelt Simses történetek, játék és barkács tippek, általános információk a Sims 2-ről és annak kiegészítőiről.

Luxuslakás Cuccok

Luxuslakás Cuccok

Változtasd Simjeid házát, csillogó luxusotthonná. Alakíts ki játékszobákat csúcsminőségű játék-konzolokkal, pofozd ki a nappalit modern bútorokkal! Miután ezzel megvagy, nem árt felújítani a ruhatárat sem modern, ízléses, tökéletesen egymáshoz illő darabokkal.

Már a PC-s játékokkal is konzolon játszunk

Már a PC-s játékokkal is konzolon játszunk

Október végén boltokba kerültek a Sims 3 konzolos verziói. A sorozat már korábban is tett kitérőt a játékgépekre, de még sosem fordult elő, hogy ilyen pontosan átültessék a PC-s játékot más platformokra. Pillanatnyi felindulás az Electronic Arts részéről, vagy egy hosszú távú folyamat része a konzolos Sims?

Hirdetés
Minden járatságot a max-ra

Minden járatságot a max-ra

Elsőnek a szomszédság-ba írd be a titkos kódot. Utána lépj be 1 családba,és utána katt oda ahol a járatságok vannak,és az egérrel húzd fel mindet a maxra és kész! Hát ennyi remélem azért jó ötlet! Jó játékot.

My Sims

My Sims

Naprakész információkkal, rendszeres frissítésekkel vár a My Sims oldal, mely a The Sims, a The Sims 2, a The Sims 3, a Krónikák termékcsaládokkal és ezek konzolos változataival foglalkozik. Ha mindent tudni akarsz kedvenc játékodról, itt a helyed. A legnagyobb hazai tipp adatbázist itt találjátok.

My Sims

My Sims

A My Sims Mozi egy videós oldal. A látogatók által készített, valamint hivatalos Sims 2-es, Sims 3-mas és egyéb Simses videók találhatóak itt. Ha szereted a játékot látogass el ide rengeteg érdekességet találhatsz a játékról.

MySims - EA

MySims - EA

Fedezz fel egy új világot a MySims segítségével: a saját világodat, amelyet kedved szerint alakíthatsz! Költözz be egy problémákkal küszködő városba - elég egy kis kreativitás, no meg némi segítség a helyiektől, és újra virágozni kezd. Fejleszd tovább a városodat, hogy idecsábítsd az új karaktereket Gino Delicioso mesterszakácstól és Candy Supergroove DJ-től a játékterem-tulajdonos Vic Vectorig és Ginny kapitányig, a városi kalózig. Figyelj oda, hogy mire vágynak városod lakosai és gondoskodj róla, hogy boldogan élhessenek.

MySims Party

MySims Party

MySims Party a következő platformokon: Nintendo Wii: Bulizzál a barátaiddal és a MySims Partyval. Egyszerre négyen is próbára tehetitek az elméteket, gyorsaságotokat és ügyességeteket a több mint 40 minijátékkal.

Nagyvárosi élet

Nagyvárosi élet

Simjeid beköltöznek egy vadonatúj lakásba -> az életük gyökeresen megváltozik. Csupa kaland, móka és drámai pillanat várja őket. Ez simed minden álma, a tökéletes lakás tágas padlással, teaforraló a szobában, hálószoba franciaággyal, vagy egy száz szobás lakás, hogy a barátok is mindig 'kéznél legyenek'. Első találkozás az új szomszédokkal, újabb baráti szálak kialakulása, vagy épp az örök harag kezdete, barátkozz össze a főbérlővel, lehet, hogy a lakbér is csökkenni fog. Mindeközben simed kialakíthatja karrierjét vagy szerelmi életét, olyan barátokat szerezhet, akik miden bajban simed mellett állnak. Ülj be a helyi kávézóba, vagy nézz be a szomszédos vígszínházba, ha simed elég keménynek érzi magát, az utca break dancer-eitől is tanulhat egy-két lépést. Bármilyen életformát is választasz simed számára, az élet nem lesz fenékig tejfel, bárki kifoghat egy kleptomániás szobatársat a zajos szomszédok mellett, akik a tolakodó és minden-lében-kanál háztulajdonost amúgy sem szeretik. De ez is az élet része! Költöztesd simedet az unalmas külvárosból be a belvárosba, hogy élményekkel teli öregedjen meg, és legyen mit mesélni az unokáknak.

Padlógáz - A játék

Padlógáz - A játék

A The Sims 3 Padlógáz Cuccok a sorozat első olyan darabja, amelyet egy az egyben a járműveknek és a sebesség szerelmeseinek szenteltek. A játék négy izgalmas, új szubkultúrával ismerteti meg a játékosokat, akik elmerülhetnek a versenyzés, a titkok, a rockabilly és a klasszikus fényűzés világában. Az új stílusok mindegyike egyedi használati tárgyak széles választékát kínálja - halmozd el simjeidet a legújabb divat szerinti ruhákkal, bútorokkal és álomjárgányokkal! Megépítheted neki álmaik garázsát is, amelyben leparkolhatják lélegzetelállító hot rodjukat, profi versenyverdájukat vagy menő motorkerékpárjukat. Vásárolj nekik szponzormatricákkal televarrt versenyoverallt, autót ábrázoló neondíszt, trófeaszekrényt, munkapadokat, szerszámosládát, és így tovább! Ajándékozd meg őket az autóval, amelyről egész életükben álmodtak, és a hozzá kapcsolódó életstílussal! A The Sims 3 Padlógáz Cuccok a benned lakó autórajongót kényezteti.

Paparazzisims

Paparazzisims

Az oldalt ketten szerkesztjük Karolina és Krisztina,de ha a az oldal ügyeit intézzük Paparazzi-team-nek hívjuk magunkat. Az oldalt többnyire hetente 4-5-ször frissitjük. Az oldalon található minden tipp,sztori és magazin álltalunk készített! Ezeknek másolása Tilos! Ha kérdésed van,vagy elakadtál a vendégkönyv áll rendelkezésedre!

Tuti menü