Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Simses oldalak gyűjteménye linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Design - Képeken [2. oldal]
részletek »

Simses oldalak gyűjteménye képes leírás: Design - Képeken [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: sims.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Design and High-Tech Stuff Trailer

Design and High-Tech Stuff Trailer

A héten hozzájuthatnak a Sims 3 rajongók az első olyan kiegészítőhöz is, ami elsősorban a különféle berendezési tárgyakra és egyéb felszerelésekre épít. A mostaniban modern berendezések és high-tech műszaki berendezések kapnak helyet. A mostani videó ezekből mutat be néhányat és természetesen megpróbál kedvet csinálni magához a kiegészítőhöz is.

Domino

Domino

Az oldal elsősorban Simses sorozatokkal foglalkozik. Ez az oldal vár mindenkit aki simses storykra van kiéhezve! A legfőbb story a mi legkedvencebb családunkról szól. De mindegyik tartogat számotokra meglepetéseket, izgalmat, örömet, szomorúságot és némely esetben happy endet. Az oldalon szereplő storyk mindegyikéhez legalább egy, de alkalomadtán akár két új rész csatlakozik! Amilyen gyakran tudunk frissítünk, de megértéseteket kérjük, hisz más elfoglaltságaink is vannak!

Egyedi festmény

Egyedi festmény

Ha a simednek a kreativitás 5. szintjét eléred akkor a festék álványra kattintva megjelenik az hogy egyedi féstmény, és ha kilépsz a simsből és bemész a mappájába és megkeresed azt hogy Paintings akkor ott képek vannak ,és te oda másolhatsz kedved szerint képeket (de ha túl nagy a kép méret akkor nem jeleníti meg)és késöbb a játékba lefestetheted a simeddel azt.

Egyetem

Egyetem

Simjeid immár fiatal felnőtté váltak, otthonukat elhagyva megismerkedhetnek az egyetemi élet kihívásaival. Merülj el simeddel a koleszosok izgalmas világában, legyen belőle nagymenő! Nézd végig, mit kezdenek az ifjú simek újdonsült szabadságukkal, hogyan buliznak, milyen tréfákat űznek. Simed feltérképezheti az egyetemváros legforróbb helyszíneit, edzhet, kávézókba járhat, különféle csoportosulások tagjává válhat. Segíts teljesíteni céljaikat, hozd ki belőlük a legtöbbet az egyetemi évek folyamán.

Eladási rekorddal nyitott

Eladási rekorddal nyitott

Ha kritikusunknak igaza volt, és valóban a Sátán műve a Sims 3, akkor most egy hét alatt 1,4 millió új lélek érkezett a pokolba: ennyit adtak el a megjelenés utáni első héten a játékból, annak ellenére, hogy a kalózverzió már hetek óta elérhető a fájlcserélő hálózatokon. Ez az első hetes adat rekord a kiadó Electronic Arts történelmében, és ha nem lenne a World of Warcraft, aminek a kiegészítőiből a megjelenés napján szokott kétszer ennyi fogyni, alighanem az egész pécés játékiparban is új csúcs lenne. Az iPhone-verzió szintén a bestsellerlista élére ugrott, de konkrét eladási adatokat erről nem árult el a cég.

Életcélok

Életcélok

Vagyon: Ezek a simek dolgozni szeretnének és mindent megtenni a munkahelyükért. Barátot szerezni, tanulni... Akámit megtesznek annak érdekében, hogy több pénzük legyen. Hírnév: Ezeknek a népszerűség a fontos. Sokan ismerjék őt, sok barátjuk legyen, menők legyenek. Mindenük meglegyen ami kell, és csodálják őket a barátaik, meg mindenki. Ha megvan az Éjszakák, akkor van még egy életcél. Kicsapongás: bulizni, kártyázni, randizni, kihasználni az élet összes lehetőségét! Ezek ők. Szeretnek mindent kipróbálni és kiélvezni az élet összes pillanatát.

Érkeznek a házi kedvencek

Érkeznek a házi kedvencek

Az ember legjobb barátja immár a sim legjobb barátja is! Az Electronic Arts Inc. EA Play divíziója ma bejelentette, hogy megkezdődtek a The Sims 3 Házi kedvenc, a The Sims 3 játékokat megalkotó díjnyertes stúdió legújabb játékának fejlesztési munkálatai. A termék Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszerre, PlayStation® 3 számítógépes szórakoztató rendszerre és Nintendo 3DS platformra új, önálló játékként, PC/Mac platformra pedig kiegészítő csomag formájában jelenik meg.

Évszakok

Évszakok

Vivaldi után szabadonNem árulok el nagy titkot azzal, hogy az új csomag leglényege az évszakok megjelenése - persze Sims-módra. Itt is négy - öt-öt játéknapból álló - szezon van, mint a való életben, ám ezek sorrendjét tetszés szerint beállíthatod az adott szomszédságra.

Fantastic Sims

Fantastic Sims

Az oldal külföldi oldalakról összegyűjtött letöltéseket, egyedi tartalmakat kínál a látogató számára. Ez az oldal a The Sims2 és Sims3 PC játékokkal foglalkozik. Az oldal nem áll kapcsolatban az Electronic Arts-al. Ez csak egy Rajongói oldal.

Hirdetés
Ha lekésed a munkád...

Ha lekésed a munkád...

A munka előtt mindig jön az autó,ami bizony nem mindig vár meg minket.Állicsd le a játékot és épits eléje falat,elég 1 kocka is,ha már a simed beszállt,töröldd ki a falat és már mehet is munkába.A sulibuszal is csinálhatod.

Hogyan lehet a Simből farkasember?

Hogyan lehet a Simből farkasember?

A telkedet tedd tele fenyőfával. Csak ez jó. Aztán jönnek a farkasok, sok idő után (+sok szerencsével) jön egy Bendegúz nevű barna farkas zölden izzó szemekkel, haverkodj össze vele. Játsz vele, simogasd stb. Egyszercsak megharap. És átváltozól farkasamberré. Hátrafésűlt, bozontos haja lesz a simnek ( mint a német tanárnőmnek :D ), púposan fog járni, reggel 6-ig tart a farkasemberesdi, utána visszaváltozik, de jön a következő este.

Hogyan lehet a Simből zombi?

Hogyan lehet a Simből zombi?

Mielőtt még leírnám a módszert, felhívom a figyelmed hogy ez csak az Egyetem kiegészítővel működik. Ja, és csak erős idegzetűeknek ajánlom! A simnek akit zombivá akarsz változtatni, halottnak kell lennie! Szerezd meg a Feltámaszt-Ó-Mata(frankenstrátor) munkajutalomtárgyat. Ennek egyszerű módja: ha megvan az éjszakák, írd be a kódot: unlockCareerRewards. Ezzel a kóddal az összes munkajutalomtárgy megvásárolható lesz. Ha nincs meg, akkor írd be a titkoskódot, majd egy felnőttel katt a Shift gomb lenyomása mellet az újságra, ott válaszd ki ezt: career rewards majd azon belül válaszd ki a megfelelőt.

Hogyan ölheted meg simeidet?

Hogyan ölheted meg simeidet?

Simeid megölésére több tippet tudok adni: 1.Falazd be a simed,és gyorsítsd be az időt!Így hamarosan meghal... 2.Tegyél egy medencét,és küldd bele a simed.Ezután vedd le a medencéről a medence létrát,és várj...hamarosan meghal! 3.Tegyél egy kandallót és mellé egy állólámpát vagy növényt.Hamarosan meggyullad,és a Simeid odamennek!Ha elkapja őket egy láng,hamarosan meghalnak... 4. Ha fenn van a Livin it' up! kiegészítő, akkor vegyél egy kémikus készletet, és változtasd a simedet frankeinsteinné. Ekkor minden elektromos tárgyat, vagy műszakit tönkretesz, ha a közelébe ér. Mikor visszaváltozott a Simed emberré, javítsd meg a tv-t, és belecsap az áram. Persze ez scak akkor működik, ha az áldozatnak egy Mechanical pontja sincs.

Hozd létre saját világaidat

Hozd létre saját világaidat

Vedd a kezedbe a világok teremtésének hatalmát! Hozz létre és ossz meg új, egyedi világokat a The Simst 3 Világteremtő eszköz - Béta páratlan tervezőeszközeivel! Töltsd le ingyenesen a szoftvert, és lépj a The Sims 3 tervezőcsapatának nyomdokaiba: használd ugyanazokat az eszközöket, amelyekkel a tervezők megteremtették a The Sims 3 világait és városait! Tervezz és építs fel teljes világokat simjeid számára az alapoktól, vagy használd a Sunset Valley, illetve Riverview várossablont! Engedd szabadjára kreativitásodat, és oszd meg alkotásaidat online, a The Sims 3 Bazáron keresztül!

Ingyenes járgány csomag Simjeidnek

Ingyenes járgány csomag Simjeidnek

Az Elektromos Járgány Csomag tartalmazza a legújabb Renault Z.E. autókat és számos környezetbarát cuccot, például napelemet, akkumulátor újratöltőt, melyet a játékban használhatsz majd. 2011-ben a Renault forradalmasítja az autóipart a teljesen károsanyag-kibocsátás nélküli elektromos járművek piacra dobásával. Ennek apropóján került a játékba ez az autó.

Ismertető

Ismertető

A The Sims 3 hihetetlen szabadságot biztosít: egyedi simeket hozhatsz létre, és szabad teret engedhetsz nekik saját, élő szomszédságodban, ahol a lehetőségek határtalanok! Új, összetett, élő szomszédság - simjeid szabadon felfedezhetik a lakóhelyüket. Új 'Sim létrehozása' menü - alkoss meg bármilyen simet, csak a képzeleted szab határt!

Képeken a The Sims 3: Outdoor Living Stuff

Képeken a The Sims 3: Outdoor Living Stuff

Az Electronic Arts nemrég néhány képpel örvendeztette meg a Sims-sorozat rajongóit a The Sims 3: Outdoor Living Stuff című cuccok csomagja kapcsán, amelynek a magyar címe Szabadtéri kalandok Cuccok lesz. Az art stílusú illusztrációk segítségével megcsodálhatunk néhány kerti bútort, amelyek szerepelni fognak az új tárgyakat tartalmazó bővítménycsomagban. A produktum 2011. február 1-jén fog megjelenni, méghozzá kizárólag PC-re, szerencsére már nem kell sokat várnunk a termék kibocsájtásának időpontjáig.

Tuti menü