Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Simses oldalak gyűjteménye linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Simses oldalak gyűjteménye képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: sims.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
2009 PC-s játéka

2009 PC-s játéka

Arról már írtunk, hogy a Sims 3 az amerikai PC-s piacot már meghódította és 2009 év játéka lett, lekörözve a WoW-ot is. Mostanra az EA összegyűjtötte az összes adatot (NPD, Chart-track UK, Gfk France, Gfk Spain, Gfk-MCC Germany) és kijelentette, hogy a Sims 3 bizony az egész világon a legkeresettebb PC-s játék volt 2009-ben. Nem egyedi eset ez a Sims életében, hiszen az elődök is hosszú éveken keresztül voltak mindig a toplisták élén.

2014-ben Kerülhet piacra a The Sims 4

2014-ben Kerülhet piacra a The Sims 4

Bár csak feltételezéseink és meg nem erősített híreink szerint 2014-ben jön a The Sims 4.-k új része amely még jobb lesz elődjeinél. Hogy miért pont 2014? Hát mert a The Sims 2 és 3 közötti idő kiadási idő 5 év és mert a The Sims 3 2009-ben jelent meg. The Sims 4 megjelenési dátumot nem tuni pontosan.

A játék leírása

A játék leírása

A SimCity több mint 10 évvel ezelőtt jelent meg, s hatalmas siker volt. Megszületett a Sim sorozat, melynek számos tagja ugyan játszhatatlan volt (pl.: Sim Life, Sim Earth), de több közülük hatalmas sikereket ért el. Most is a Sim világában vagyunk, de azt ajánlom mindenki felejtse el eddigi előítéleteit, vagy jóleső gondolatait mikor először betölti a játékot. A The Sims nem hasonlítható semmilyen eddig megjelent játékhoz, nincs kategória ahova be lehetne sorolni.

A játék menete

A játék menete

Egy sim hat életszakaszt élhet meg: újszülött, totyogó, gyerek, kamasz vagy tinédzser, felnőtt és idős. A simek természetes körülmények között idős korban halnak meg, de a pontos időpont attól függ, hogy az életcélszint-mutatójuk mennyin állt időssé válásuk napján. Természetellenes módon csak totyogó kor után halhatnak meg, bár a gyerekeket is általában elviszi a szociális gondozó mielőtt a szükségleteik kritikusan mélyre süllyednének (vagy ha nem jár iskolába ill. elhanyagolják). A különböző életszakaszok különböző kalandokkal szolgálnak, tehát a gyermekek nem képesek olyan dolgokra, melyekre a felnőttek igen. Ilyen a főzés, a kisgyerekek gondozása, valamint a csecsemők felügyelésére. Azonban a felnőttek sem tudnak használni pl. gyerekjátékokat. Annak ellenére, hogy ha egy sim szül, csecsemőnek ad életet, a csecsemő életszakaszt mégsem lehet választani család létrehozásakor. Tehát ha egy bébit akarunk létrehozni, azt csak játék közben tehetjük meg.

A Sátán műve

A Sátán műve

A Sims 3-ban minden benne van, amitől szar az élet: idegesít, frusztrál és fáraszt. Bár néhány pofonon és verekedésen kívül nincs benne erőszak, még így is ijesztőbb, mint a túlélőhorror legnagyobbjai.

A Sims 3 a World of Warcraft előtt

A Sims 3 a World of Warcraft előtt

Az Electronic Arts új sikerjátéka, a Sims 3 most letaszította a trónról a WoW-ot. A legutóbbi hírlevél szerint a 23. héten ebből a programból fogyott a legtöbb, a prepaid kártya a második helyre csúszott vissza, a Wrath of the Lich King pedig a harmadikra. Így fest mind a pc-s, mint az összes platformot összesítő lista dobogója. Ez utóbbin negyedik helyezett a szintén EA-s Fifa 09, ötödik pedig a Gta 4. A pc-s lista negyedik helyezettje a Fear 2, ötödik a Rome antológia. Külön lista összesíti az olcsóbb, már jóval a premierjük után járó játékokat, ezen a Fifa-sorozat és a Need for Speed játékok a legnépszerűbbek.

A Sims 3 rávert a WoW-ra, ezzel az év PC-s játéka az USA-ban

A Sims 3 rávert a WoW-ra, ezzel az év PC-s játéka az USA-ban

Az NPD felmérése szerint a kiskereskedelmi forgalom alapján a Sims 3 volt a legkeresettebb PC-s játék az USA-ban, megelőzte a WoW: Wrath of the Lich King-et is. Jól mutatja az alábbi rangsor viszont azt, hogy a PC-s piac jelentés hányadát ez a két franchise teszi ki, hiszen az első tíz játékból hat ezek közül kerül ki. Ugye ott van még a Sims 2 Deluxe Edition, a Sims 3 World Adventures,a WoW Battle Chest és az alap WoW is. Ebbe az illusztris mezőnybe csak olyan játék tudott befurakodni, mint a Modern Warfare 2, a Spore, a Dragon Age és az Empire Total War. Ez a tíz játék alkotja jelenleg az USA legjobban fogyó PC-s játékainak az élmezőnyét. Miközben a kiskereskedelmi játékeladás egyre csak zsugorodik, főleg a PC-s vonatkozás, hiszen 2009-ben az előző évhez képest 23%-os visszaesést kellett elkönyvelniük.

A sims 3- ról

A sims 3- ról

Mi történne, ha az egész életedet egy helyben kellene leélned... Aztán hirtelen kiléphetnél onnan, és bárhová elmehetnél a szomszédságban? A The Sims 3 megadja azt a szabadságot, hogy egyedi simjeidet az ajtajukon túl egy nyílt, eleven szomszédság várja! A The Sims 3 szabadsága végtelen lehetőségekkel ihlet majd meg, és meglepő, csalafinta pillanatok sokaságával szórakoztat!

A világ körül

A világ körül

Közeleg életed legnagyobb kalandja... Vidd el simjeidet életük legizgalmasabb utazására a The Sims 3 A világ körül játékkal! Vajon gazdagság és siker lesz az osztályrészük, vagy a végzetükbe rohannak? Csak rajtad áll! Utazz velük egzotikus tájakra kincsek után kutatva! Sajátíts el új jártasságokat, ismerj meg új jellemvonásokat és zsebeld be a jutalmakat simed sikerei nyomán! Kutasd át az egyiptomi piramisok ősi királysírjait, válj a harcművészetek mesterévé a Távol-Keleten, és ismerd meg Franciaország híres helyszíneit és gazdag kulturális örökségét! A kaland a te ajtódon is kopogtat - vajon mihez kezdesz majd vele?

Hirdetés
Állattartó kiegészítő

Állattartó kiegészítő

Szereted az állataidat! Igen? Nos, mi is, akárcsak barátaink, az Iams elkötelezett munkatársai! Ezért is állítottak össze egy kiváló kezdőcsomagot, amelyben reményeink szerint sok örömöd telik majd neked és új kedvencednek egyaránt.

Álomállások

Álomállások

Még mindig azon dohogok, milyen 'jó' fordítást sikerült találni az új The Sims 3 kiegnek. Eredetiben ugyanis sokkal frappánsabb az Ambitions, mint magyarul az Álomállások - a kettő azért jócskán mást jelent, legalábbis szerintem.

Álomállások - A játék

Álomállások - A játék

Tedd izgalmasabbá Simjeid dolgos hétköznapjait az új álláslehetőségek sokaságával! A The SimsTM 3 Álomállások kiegészítővel Simed a város hősévé válhat, vagy a szomszédok életét is megkeserítheti. Munkálkodjon Simed bátor tűzoltóként, a város arculatát átformáló építészként vagy merész tetováló művészként. Vajon high-tech feltalálóként Simed zsebe tömve lesz Simoleonnal, vagy őrült tudósként nehezen összekuporgatott aprópénzből él? Felfedi majd a titkokat magánnyomozóként ujjlenyomatok vagy gyanúsítottak után kutatva? Jövőjük a te kezedben van!

Ambitions

Ambitions

Még magam írtam ezt róla márciusban: 'Lényeg, ami lényeg, hogy az 'Álomállásokban' olyan kalandokat élhetünk át, amelyek egy-egy érdekes álláshoz tartoznak. Tűzoltó, szobrász, őrült tudós, divattervező stb. is lehet a kedves játékos, ezzel totálisan átalakítva a város képét is, ahol lakik...'

Az EA bejelenti a The Sims 3 Évszakokat

Az EA bejelenti a The Sims 3 Évszakokat

Elő az esernyőket, készülj a viharra: év végén érkezik a The Sims 3 Évszakok kiegészítő csomag*! Az Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) Maxis divíziója ma bejelentette, hogy a The Sims 3 Évszakok kiegészítő csomag PC/Mac verziója 2012 novemberében jelenik meg. A The Sims Studio az év minden szakára rengeteg vidámságot tartogató újdonsága vadonatúj szabadidős időtöltésekkel, évszakköszöntő fesztiválokkal és ünnepségekkel, drámai időjárási jelenségekkel és sok más érdekességgel várja a játékosokat, akik az időjárás változásaival gyökeresen átalakíthatják simjeik világát. Az élet nagy játszótere még sosem volt ennyire változatos!

Az EA díjnyertes terméke

Az EA díjnyertes terméke

A The Sims 3 Nintendo 3DS változata együtt debütál majd a konzollal, ezzel megszerezve az egyik első helyet a kézikonzolos játékok világában. Minden megtalálható lesz benne, ami egy igazi Simshez kell, sim kreálás, külső és belső adottságokkal, álomlakás építés, életszimuláció. Ezek mellett platformspecifikus lehetőségeink is lesznek: kihasználhatjuk a Nintendo 3DS arcfelismerő rendszerét, - mely segít magunkat és barátainkat létrehozni a játékban - , simek megosztása a Nintendo StreetPass szolgáltatáson keresztül, egy rázással földrengést teremthetünk, illetve egy fújással pillangókat küldhetünk a játékba. Végezetül - ahogy a konzolos verzión is - , itt is felhasználhatunk Karmabónuszokat.

Csaláskódok

Csaláskódok

Még annyi figyelmet szentelek a játék első részére, hogy leírom az alapjáték és a kiegészítők csaláskódjait. Ugyanúgy, mint a második részben a csalásablakot játék közben a Ctrl a Shift és a C gomb egyidejű lenyomásával tudjuk megnyitni és a csalásokat a kis ablakba írjuk be. Itt több csalás is beírható egyszerre, ezeket pontosvesszővel választjuk el egymástól.

Daylight videóklip

Daylight videóklip

A The Sims 3 kétségtelenül több lehetőséget kínál a fantáziának, mint elődei - első kiegészítője, a World Adventures érdekes helyekre visz. Virtuálisan elutazott ezekre a helyekre Matt és Kim is, akik egy Daylight című videóklipet készítettek a The Sims 3 segítségével.

Tuti menü