Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekességek, újdonságok képes leírás - Simses oldalak gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Érdekességek, újdonságok - Simses oldalak gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sims.tlap.hu » Érdekességek, újdonságok
Keresés
Találatok száma - 13 db
2009 PC-s játéka

2009 PC-s játéka

Arról már írtunk, hogy a Sims 3 az amerikai PC-s piacot már meghódította és 2009 év játéka lett, lekörözve a WoW-ot is. Mostanra az EA összegyűjtötte az összes adatot (NPD, Chart-track UK, Gfk France, Gfk Spain, Gfk-MCC Germany) és kijelentette, hogy a Sims 3 bizony az egész világon a legkeresettebb PC-s játék volt 2009-ben. Nem egyedi eset ez a Sims életében, hiszen az elődök is hosszú éveken keresztül voltak mindig a toplisták élén.

2014-ben Kerülhet piacra a The Sims 4

2014-ben Kerülhet piacra a The Sims 4

Bár csak feltételezéseink és meg nem erősített híreink szerint 2014-ben jön a The Sims 4.-k új része amely még jobb lesz elődjeinél. Hogy miért pont 2014? Hát mert a The Sims 2 és 3 közötti idő kiadási idő 5 év és mert a The Sims 3 2009-ben jelent meg. The Sims 4 megjelenési dátumot nem tuni pontosan.

A Sátán műve

A Sátán műve

A Sims 3-ban minden benne van, amitől szar az élet: idegesít, frusztrál és fáraszt. Bár néhány pofonon és verekedésen kívül nincs benne erőszak, még így is ijesztőbb, mint a túlélőhorror legnagyobbjai.

A Sims 3 a World of Warcraft előtt

A Sims 3 a World of Warcraft előtt

Az Electronic Arts új sikerjátéka, a Sims 3 most letaszította a trónról a WoW-ot. A legutóbbi hírlevél szerint a 23. héten ebből a programból fogyott a legtöbb, a prepaid kártya a második helyre csúszott vissza, a Wrath of the Lich King pedig a harmadikra. Így fest mind a pc-s, mint az összes platformot összesítő lista dobogója. Ez utóbbin negyedik helyezett a szintén EA-s Fifa 09, ötödik pedig a Gta 4. A pc-s lista negyedik helyezettje a Fear 2, ötödik a Rome antológia. Külön lista összesíti az olcsóbb, már jóval a premierjük után járó játékokat, ezen a Fifa-sorozat és a Need for Speed játékok a legnépszerűbbek.

Álomállások

Álomállások

Még mindig azon dohogok, milyen 'jó' fordítást sikerült találni az új The Sims 3 kiegnek. Eredetiben ugyanis sokkal frappánsabb az Ambitions, mint magyarul az Álomállások - a kettő azért jócskán mást jelent, legalábbis szerintem.

Ambitions

Ambitions

Még magam írtam ezt róla márciusban: 'Lényeg, ami lényeg, hogy az 'Álomállásokban' olyan kalandokat élhetünk át, amelyek egy-egy érdekes álláshoz tartoznak. Tűzoltó, szobrász, őrült tudós, divattervező stb. is lehet a kedves játékos, ezzel totálisan átalakítva a város képét is, ahol lakik...'

Daylight videóklip

Daylight videóklip

A The Sims 3 kétségtelenül több lehetőséget kínál a fantáziának, mint elődei - első kiegészítője, a World Adventures érdekes helyekre visz. Virtuálisan elutazott ezekre a helyekre Matt és Kim is, akik egy Daylight című videóklipet készítettek a The Sims 3 segítségével.

Design and High-Tech Stuff Trailer

Design and High-Tech Stuff Trailer

A héten hozzájuthatnak a Sims 3 rajongók az első olyan kiegészítőhöz is, ami elsősorban a különféle berendezési tárgyakra és egyéb felszerelésekre épít. A mostaniban modern berendezések és high-tech műszaki berendezések kapnak helyet. A mostani videó ezekből mutat be néhányat és természetesen megpróbál kedvet csinálni magához a kiegészítőhöz is.

Eladási rekorddal nyitott

Eladási rekorddal nyitott

Ha kritikusunknak igaza volt, és valóban a Sátán műve a Sims 3, akkor most egy hét alatt 1,4 millió új lélek érkezett a pokolba: ennyit adtak el a megjelenés utáni első héten a játékból, annak ellenére, hogy a kalózverzió már hetek óta elérhető a fájlcserélő hálózatokon. Ez az első hetes adat rekord a kiadó Electronic Arts történelmében, és ha nem lenne a World of Warcraft, aminek a kiegészítőiből a megjelenés napján szokott kétszer ennyi fogyni, alighanem az egész pécés játékiparban is új csúcs lenne. Az iPhone-verzió szintén a bestsellerlista élére ugrott, de konkrét eladási adatokat erről nem árult el a cég.

Hirdetés
Kiparodizált szuperhősök

Kiparodizált szuperhősök

Az Ambitions még csak a második teljes értékű kiegészítő a The Sims 3-hoz, amely meglepő, hiszen az alapjáték már közel 1 éve megjelent. Ebben a fókusz a foglalkozásokra kerül, kedvenc simjeinket ugyanis végre kísérhetjük a mindennapos munkáik során is, ahol legjobb tudásukat nyújtva próbálnak meg helytállni tűzoltó, postás bácsi vagy szellemirtó szerepkörben. Természetesen a foglalkozások száma nem merül ki ezekben, számtalan pénzkereseti lehetőséget találhatunk a virtuális embereknek. Az expanzió júniusban érkezik meg, egyelőre csak PC-re, ám valószínűleg hamarosan konzolokra is befut, hiszen az Electronic Art épp a héten jelentette be, hogy Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii-re is elkészíti a The Sims 3-at.

Már a PC-s játékokkal is konzolon játszunk

Már a PC-s játékokkal is konzolon játszunk

Október végén boltokba kerültek a Sims 3 konzolos verziói. A sorozat már korábban is tett kitérőt a játékgépekre, de még sosem fordult elő, hogy ilyen pontosan átültessék a PC-s játékot más platformokra. Pillanatnyi felindulás az Electronic Arts részéről, vagy egy hosszú távú folyamat része a konzolos Sims?

Sims 3 WA és Skate it iPhone-ra

Sims 3 WA és Skate it iPhone-ra

Az iPhone tulajoknak egy szavuk nem lehet a játék ellátottságra, és a legjobb az egészben, hogy a mennyiség mellé azért minőség is társul. Remélhetőleg a két új EA játék is ezek táborát fogják gyarapítani. Először is itt van a Sims 3 World Adventures, ami a PC után iPhone-ra is megjelenik, hogy 52 új céllal, négy új minijátékkal és új küldetésekkel egészítse ki az egyébként is meglehetősen jóra sikerült iPhone-os Sims 3-at.

Szex és New York paródia

Szex és New York paródia

Az utóbbi időben megszokhattunk, hogy az EA szeret paródiákat gyártani, a Bad Company 2 reklámhadjáratában nem egyet láthattunk (ha valakinek kimaradt volna például a Modern Warfare 2 reklámparódia, érdemes pótolni: eredeti, paródia). Az EA-nél most a Szex és New Yorknak mentek neki, ahol már az első filmet is lehúzta a fél világ, de úgy látszik a másik fele megnézte, mert csak megérte megcsinálni. Ha valaki abszolút nincs képben és még csak egy lehúzó kritikát se olvasott a filmről legalább egy trailert nézzen meg a paródia előtt, hogy értelmet nyerjen.

Tuti menü