Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
MySims képes leírás - Simses oldalak gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

MySims - Simses oldalak gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sims.tlap.hu » MySims
Keresés
Találatok száma - 4 db
Érkeznek a házi kedvencek

Érkeznek a házi kedvencek

Az ember legjobb barátja immár a sim legjobb barátja is! Az Electronic Arts Inc. EA Play divíziója ma bejelentette, hogy megkezdődtek a The Sims 3 Házi kedvenc, a The Sims 3 játékokat megalkotó díjnyertes stúdió legújabb játékának fejlesztési munkálatai. A termék Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszerre, PlayStation® 3 számítógépes szórakoztató rendszerre és Nintendo 3DS platformra új, önálló játékként, PC/Mac platformra pedig kiegészítő csomag formájában jelenik meg.

My Sims

My Sims

A My Sims Mozi egy videós oldal. A látogatók által készített, valamint hivatalos Sims 2-es, Sims 3-mas és egyéb Simses videók találhatóak itt. Ha szereted a játékot látogass el ide rengeteg érdekességet találhatsz a játékról.

MySims - EA

MySims - EA

Fedezz fel egy új világot a MySims segítségével: a saját világodat, amelyet kedved szerint alakíthatsz! Költözz be egy problémákkal küszködő városba - elég egy kis kreativitás, no meg némi segítség a helyiektől, és újra virágozni kezd. Fejleszd tovább a városodat, hogy idecsábítsd az új karaktereket Gino Delicioso mesterszakácstól és Candy Supergroove DJ-től a játékterem-tulajdonos Vic Vectorig és Ginny kapitányig, a városi kalózig. Figyelj oda, hogy mire vágynak városod lakosai és gondoskodj róla, hogy boldogan élhessenek.

MySims Party

MySims Party

MySims Party a következő platformokon: Nintendo Wii: Bulizzál a barátaiddal és a MySims Partyval. Egyszerre négyen is próbára tehetitek az elméteket, gyorsaságotokat és ügyességeteket a több mint 40 minijátékkal.

Tuti menü